Entegra neemt Procent over:
Een nieuw tijdperk van excellentie in verbetering van prestaties in de Hospitality

28 feb. 2024

Maak kennis met Entegra en Procent 

 

Entegra is gespecialiseerd in het verbeteren bedrijfsprestaties en inkoopdiensten van hospitality bedrijven. Als de grootste wereldwijde inkooporganisatie van eten levert Entegra inkoopoplossingen op maat, innovatieve digitale hulpmiddelen en deskundige adviesdiensten. Hun doel is om de ervaringen van klanten te verbeteren en bedrijven te helpen bij het behalen van succes.

 

Procent is expert in non-food inkoopoplossingen, met een toewijding aan excellentie. Zo vult Procent  Entegra aan en vormen ze samen een sterke alliantie in de hospitality industrie.

 

Synergieën en voordelen van de overname

Entegra's overname van Procent betekent een uitbreiding van haar capaciteiten, waarbij Entegra’s uitgebreide diensten voor de hospitality sector geïntegreerd worden met Procent's specialiteit in non-food. Deze duo belooft een uitgebreide reeks oplossingen, klaar om elke uitdaging in de hospitality effectief aan te pakken. 

 

Beter samen: Gastvrijheid tot leven brengen

De fusie, gebaseerd op de filosofie "Samen brengen we gastvrijheid tot leven", breidt niet alleen hun dienstenportfolio uit maar deze ook wordt ook verrijkt. Hun krachten worden samengevoegd om holistische, innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten.

 

Entegra beschikt nu over uitgebreide expertise om een one-stop oplossing te bieden voor hotels, restaurants, vrijetijdsbesteding, reizen en zorginstellingen. Ze zijn een partner voor onafhankelijke klanten en groepen, maar ook voor groothandels en specialisten van elke omvang, of ze nu lokaal of nationaal opereren. 

 

Gevolgen voor klanten en de markt

Voor klanten betekent deze fusie toegang tot een meer divers aanbod van diensten, een samenvoeging van expertise en het zetten van een nieuwe standaard in de hospitality industrie. De combinatie van Entegra en Procent toont een toewijding aan het leveren van waarde, waardoor klanten consequent voorop lopen in de markt waarin ze opereren. Het betrekken van de hele toeleveringsketen, van upstream tot levering, is een belangrijk onderdeel van de service en het ontsluiten van extra kostenbesparingen.

 

Hun flexibele aanpak betekent dat ze werken als een verlengstuk van het inkoopteam van hun klanten of als het inkoopteam, afhankelijk van hun unieke profiel. 

 

Bent u op zoek naar de juiste oplossing om uw prestaties te optimaliseren?

  • Beheers uw grondstof- en non-foodkosten.
  • Bescherm uw marges tegen inflatie.
  • Verhoog uw lokale en verantwoorde aankopen.
  • Bespaar tijd voor uw teams met operationele ondersteuning op maat.
  • Krijg volledig inzicht in uw inkoopactiviteiten op locatie- en groepsniveau, zodat u goed geïnformeerde, op feiten gebaseerde beslissingen kunt nemen.

 

Als trotse partner van G&M heet Entegra-Procent alle Horeca-bedrijven van harte welkom. Om jullie kennis te laten met Entegra en onze diensten bieden wij een gratis analyse aan op F&B producten. Ontvang dus een op maat gemaakt voorstel gebaseerd op jullie behoeften. 

 

Ga voor meer informatie over de verbeterde diensten en hoe ze bedrijven kunnen helpen naar de website van Entegra, schrijf u in voor hun nieuwsbrieven en volg hun sociale mediakanalen.

Meer Nieuws

Partnernews: Delen Private Bank, voor vandaag en morgen

30 apr. 2024

Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

26 apr. 2024

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

2 apr. 2024