Jan Andries

Zoals elke ambachtsman is patissier en chocolatier Jan Andries trots op wat hij creëert. Via een inkijkraam naast zijn winkel gunt hij geïnteresseerden een blik op het werk in zijn atelier. Daar vervaardigt hij pralines op basis van ecologisch geteelde cacaobonen waarvan hij de oorsprong kent en waarvoor cacaoboeren een correcte verloning ontvangen. Zijn oeuvre aan pralines wordt gekenmerkt door een breed en divers smakenpalet. Zo combineert hij ganache van witte chocolade met een infusie van verse munt en zorgt hij voor een bijzondere smaakbeleving in een combinatie van marmelade van vijgen met ganache van gekaramelliseerde witte chocolade met zoethout en kaneel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 07:30-12:30 — 13:30-18:00
Vrijdag 07:30-12:30 — 13:30-18:00
Zaterdag 07:30-13:00 — 13:00-17:00
Zondag 07:30-13:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolatier Anton

Maison Millie

Neuhaus