Back to search results

Historia

Chocolatier Yannick Haast kiest voor een aparte aanpak met enkel verkoop via web of telefoon. Hij maakt wekelijks zijn artisanaal bereide pralines in een atelier in Olen. Daarvoor gebruikt hij enkel natuurlijke producten. Die verwerkt hij onder meer in een fantasierijke ’signature collection’ die inderdaad zowel qua vormen, kleuren en smaken aan zijn werk een sterk persoonlijk karakter geeft. Zoals de Crazy Monkey die zeer artistiek oogt, ganache van banaan bevat met praliné van geroosterde pindanoten en omhuld is met melkchocolade. Voor liefhebbers van pâte de fruit maakt hij de Orange Glory met gember, ganache van mango en witte chocolade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolaterie Lornoy

Puur

Atelier Delvaux