Back to search results

Puur

Achter Puur gaat zowel in Geel als in Turnhout een chocoladezaak en een ijssalon schuil. Voor hun chocoladeproductie en het creëren van diverse ijssoorten en ijstaarten werken Kaara Huybrechts en Steve Helsen met de zuiverst smakende grondstoffen. Die keuze zorgt voor verfijnd werk dat zich ook door de zin voor details en vaak opmerkelijke kleuraccenten onderscheidt. Naast pralines maken ze chocopasta, melocakes, nougat, confituren en grignottines, krokante notenrotsjes met sinaasappel, rozijntjes en gepofte rijst.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-21:00
Woensdag 10:00-21:00
Donderdag 10:00-21:00
Vrijdag 10:00-21:00
Zaterdag 10:00-21:00
Zondag 13:00-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Historia

Chocolaterie Lornoy

Puur