Back to search results

Un Max de Goût
14,520

Dit restaurant van Maxime en Erika, helder van buiten en warm van binnen, is het geesteskind van dit gedreven koppel. Van verrassende aperitiefhapjes over smakelijke gerechten tot originele wijnen, alles is even verleidelijk. We herinneren ons de explosieve smaken van op open vuur geroosterde langoustine met gel van dashi en vinaigrette met dille en umeboshi, alsook de uitstekende pithivier met selderij, beide zeer aan te bevelen. Tijdens een tweede bezoek maakte de gerookte bouillon met selderij, comté en geraspte truffel grote indruk, net zoals het smakelijke varkensvlees van La Ferme de Tabreux dat in twee bereidingen werd voorgesteld: gebraden en gekonfijt. De eigentijdse sfeer en culinaire creativiteit van deze zaak aan de rand van de Ourthe zorgen ervoor dat dit een must is voor zij die van de durf van deze ambitieuze chef houden.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2019

Our partners

Also recommended Restaurants

La Table Toquée

1420

Héliport Brasserie

1420

Au Moriane

1420