De warme tinten van het decor weerspiegelen de filosofie van de chef, eigentijdse gerechten creëren die dicht bij de natuur en de terroir staan. De moestuin en de seizoensproducten bepalen het ritme van de menukaart. Bij de hapjes genieten we van de laatste groene tomaten, in een beignet of in een chutney op een heerlijke taco met geitenvlees. De verschillende bereidingen van rode biet met plattekaas en veldsla uit de moestuin met een vinaigrette van rode vruchten bevestigen dat chef Nicolas Septon goed bezig is. Hij verankert duurzaamheid in zijn menu en speelt met smaken om de producten van zijn leveranciers tot hun recht te laten komen. Op de drankenkaart staan een aantal biologische en natuurlijke wijnen met een aantrekkelijk prijskaartje, maar ook een rijke selectie bieren, zoals geuze. Een initiatief dat we graag belonen met de titel Bierkaart van het Jaar 2024.
Les dates de fermeture 2024 :
Du 21 janvier au 2 février inclus
Du 27 mai au 7 juin inclus
Du 30 septembre au 11 octobre inclus