Back to search results

Tablàvins
1420

Sommelier Geoffrey Adam en Pamela Dewitte weten als geen ander hoe gasten de juiste beleving te geven. En de wijnkaart van Geoffrey Adam is op zichzelf al een reden om naar Tablàvins te komen. Maar dat is lang niet alles. Ze bieden als restaurant veel meer. Naast de indrukwekkende wijnselectie van meer dan dertig wijnen per glas, serveert hij een verfijnd degustatiemenu en schitterende à la carte gerechten met Frans-Belgische basis. Beetgare witte asperges komen met gerookte oosterscheldepaling en daslook als een sublieme combinatie. De klassieker van het huis zijn perfect gekruide en krokant gebakken kalfszwezeriken, met daarbij kalfsjus met gerookte boter en tuinbonen. Eenvoudig, royaal geserveerd, en helemaal juist. Daar komen we graag voor terug! En zeker ook voor het kwalitatief hoogstaande en klantgerichte wijnrepertoire waarvoor de titel Beste Wijnaanbod per Glas helemaal op zijn plaats is.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Lunch & Dinner
Sunday Lunch & Dinner

Team

Geoffrey Adam Chef, Owner, Head Sommelier
Pamela Dewitte Owner, Hostess

Awards

  • Best Wine Selection by the Glass 2026

Our partners

Also recommended Restaurants

La Sirène

1220

Cédric

1320

Esmeralda

1420