Tablàvins
1420

Een warm interieur met verschillende compartimenten vormt het decor van een gepassioneerd wine & dine verhaal. Sommelier Geoffrey Adams en Pamela Dewitte weten als geen ander hoe de gasten de juiste beleving te geven. De passie zet zich voort in het bord met zeer smaakvolle gerechten. Witte asperges komen met gerookte paling, daslook, tuinbonen en erwtjes. Tarbot op de graat, groene asperges, grijze garnalen en mousseline saus opgefrist met yuzu als uitstekend vervolg. Ook krokant gebakken hartzwezerik weet de chef uitstekend te serveren met worteltexturen en aardappelmousseline. De wijnkaart is niet alleen uitgebreid en mooi in balans maar de keuze wijnen per glas is werkelijk indrukwekkend met meer dan 30 interessante referenties die door het coravin systeem perfect geserveerd kunnen worden per glas. Steevast aangenaam vertoeven wat een verhoging en twee koksmutsen rechtvaardigt!

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-13:30 — 18:30-21:00

Team

Geoffrey Adam Owner
Geoffrey Adam Chef
Pamela Dewitte Owner

Our partners

Similar Restaurants

Esmeralda

1420

De Savoye

1420

Bel Etage

1420