Back to search results

De Savoye
1420

Wars van de laatste interieur trends of nieuwste culinaire ideetjes blijft chef Ignace De Savoye trouw aan zijn ambachtelijk gedreven aanpak. Hij kookt uit het hart en vanuit een traditionele overtuiging dat het product centraal staat en niet het ego van de chef. In die zin laat hij zich inspireren door wat de markt te bieden heeft. Verse coquilles of pas gevangen vis vinden bij hem makkelijk afzet om deze ingrediënten met hoge toegevoegde waarde en nauwkeurige smaakdefinitie te bereiden. Een flinke moot kabeljauw ontroert eerder door zijn perfecte cuisson en intense, waarachtige smaak dan door de presentatie die even sober als puur is.

Opening hours

Monday 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Tuesday 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Saturday 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Sunday 12:00-13:00 — 18:00-20:00

Team

Ignace De Savoye Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Dah Makan

14,520

Bel-Etage

1420

Tablàvins

1420