Dit restaurant in het luxe-hotel La Butte aux Bois behoorde al tot de betere culinaire bestemmingen van het land. Toch heeft chef Ralf Berendsen de jongste jaren nog een versnelling hoger geschakeld. Op basis van de beste seizoensproducten tovert hij meesterwerk na meesterwerk op het bord: zijn keuken heeft aan fraîcheur en smaakintensiteit gewonnen. Na een reeks loepzuivere amuses volgt een spannende combinatie van ganzenlever en blue fin tonijn, opgepept met zee-egel en eucalyptus. Daarna belanden we in Spanje met een intens gerecht rond rode mul, pulpo, mojo rojo en chorizo. Langoustine, al jaren een signatuur van de chef, krijgt een knap gedoseerde, exotische behandeling mee van onder meer kerrie, rettich, avocado en ananas. Zaragoza lam van superkwaliteit komt dan weer heel naturel aan tafel, waarbij magret en een stukje van de bout telkens voor een andere textuur- en smaakbeleving zorgt. Een geslaagde aan tafel bereide dame blanche behoort tot de beste uit het genre en de snoepkar die daarna volgt maakt het feest af. Prachtige wijnkaart en attente bediening vervolledigen het plaatje. De vier koksmutsen krijgen dit jaar extra glans met een verhoogde score en Ralf Berendsen mag zich bij de absolute culinaire top rekenen!