Back to search results

Slagmolen
1820

Wie binnenstapt bij restaurant Slagmolen, gevestigd in een authentieke watermolen, voelt de tijd aangenaam vertragen. Het recent gerenoveerde interieur combineert moderne elegantie met rustieke charme. Een grote, open keuken achter een royale raampartij nodigt de gasten uit om de kunsten van vader en zoon Bert en Giel Meewis van dichtbij mee te beleven. Zeebarbeel werd een poosje gerijpt voor vastere textuur en rijkere smaak en komt met een fijne krokante cuisson en krokant vel bij een pil pil saus gemaakt van graten, met gestoofde prei en een vierge saus met tomaat en toets van framboos. Noordzeetong krijgt een perfecte cuisson mee met erop handgepelde grijze garnalen en daarnaast citroenboter, coulis van groene kruiden en dooierzwam afgewerkt met beurre noisette. Een indrukwekkende wijnkaart maakt de beleving compleet waarbij zoon Klaas meer en meer zijn stempel drukt met een perfecte wijnbeleving.  Midden in het groene landschap biedt Slagmolen een unieke ontsnapping aan de dagelijkse drukte, waar je volledig kan genieten van verfijnde gerechten en warme gastvrijheid onder leiding van gastvrouw Karlijn Libbrecht.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Closed
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Bert Meewis Chef, Owner
Giel Meewis Chef
Karlijn Libbrecht Hostess, Owner
Klaas Meewis Sommelier

Awards

  • Chef of the Year 2020
  • Hostess of the Year 2017
  • The nicest terrace 2013

Our partners

Also recommended Restaurants

Vivendum

1620

De Kristalijn

1720

La Botte

16,520