Mistinguett
1320

Chef Francesca Sterckx is gevormd door een aantal artisanaal geïnspireerde chefs zoals deze van ’t Eyckerhof en ’t Fornuis wat in haar werk nog leuke sporen nalaat. Denk aan een opgelegde haring met ajuin als amuse en bereidingen van mooi gepresenteerde varkenskop op krokante toast met diverse soorten uien en eetbare bloemen of gebakken nieren. Haar repertoire is ruimer en omvat ook krokant gebakken zwezeriken met zeer smakelijke frieten verrijkt met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Café liégeois met huisgemaakt vanille-ijs serveert ze goed op smaak.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-21:00
Sunday Closed

Team

Francesca Sterckx Chef

Our partners

Similar Restaurants

Nic's

1320

L'Oh

13,520

Stef

1320