Mistinguett
1320

Chef Francesca Sterckx presteert het om solo in de keuken te werken. We genieten van rijke, stevige velouté van knolselder met diverse soorten bospaddenstoelen, stukjes witte pens en truffel. Terrine van fijngemaakte ganzenlever komt op gewone toast met pompoenchutney die pleziert door juiste zuurbalans. Hazenpeper gekenmerkt door krachtige saus en roze peperbolletjes presenteert ze op compote van knolselder en veenbessen met garnituur van spruiten, wortelen, bospaddenstoelen en ui. Zorgvuldig gebakken rib-eye combineert ze met hofmeesterboter, friet, verse mayonaise en sla tot een ander klassiek geslaagd hoofdgerecht.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Francesca Sterckx Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nic's

1320

STEF

1320

Julienne

1320