Mistinguett
1320

Chef Francesca Sterckx is gevormd door een aantal artisanaal geïnspireerde chefs zoals deze van ’t Eyckerhof en ’t Fornuis wat in haar werk nog leuke sporen nalaat. Denk aan een opgelegde haring met ajuin als amuse en bereidingen van mooi gepresenteerde varkenskop op krokante toast met diverse soorten uien en eetbare bloemen of gebakken nieren. Haar repertoire is ruimer en omvat ook krokant gebakken zwezeriken met zeer smakelijke frieten verrijkt met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Café liégeois met huisgemaakt vanille-ijs serveert ze goed op smaak.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Francesca Sterckx Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Nic's

1320

L'Oh

13,520

Stef

1320