Maison Marit
1520

De ouders van Dimitri Marit begonnen een goede dertig jaar geleden hun zaak in deze Brabantse villa. Intussen hebben er twee generaties aan het roer gestaan. Dat garandeert een goede kwaliteit. Zowel Dimitri als zijn echtgenote Emmanuelle hechten veel belang aan de familiewaarden: een hartelijk onthaal en professionalisme. In de keuken bevestigt de chef dit met traditionele signatuurgerechten die op een eigentijdse manier gepresenteerd worden, zoals zijn duo van courgettebloemen, gevuld met een mousseline van Label Rouge zalm met een verkwikkende emulsie van courgette met Thaise basilicum. Bij de hoofdgerechten wordt hert gecombineerd met gebakken foie gras van eend in de stijl van tournedos Rossini, met een jus van truffel, dauphine aardappel. Om de maaltijd af te sluiten, moeten we kiezen tussen een klassieke dame blanche van de chef met vanille uit Tahiti of een creatievere combinatie van zanddeeg, framboos, duindoornbessen, bavarois van Philadelphia en abrikozen die in citroentijm gebakken zijn. In de zomer genieten we hier graag van het aangename terras met zicht op de velden en de ‘petite ferme’.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Thursday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Friday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Saturday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Sunday Closed

repos matrimonial

Team

Dimitri Marit Chef, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2007

Our partners

Also recommended Restaurants

Philippe Meyers

1520

La Ligne Rouge

1520

Bistro Racine

1520