Reeds meer dan dertig jaar doet de familie Marit er alles aan om gasten het naar hun zin te maken. In dit mooi Brabants landhuis omringd door bomen en groen, stelt Dimitri Marit een klassieke gastronomische keuken voor maar dan eigentijds ingekleurd. In het comfortabele eetgedeelte, waar alle ramen uitzicht bieden op de natuur, zorgt Emmanuelle, de dynamische en discrete echtgenote van de chef, ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Als het aankomt op het kiezen van producten doet Dimitri geen enkele concessie. Het bewijs werd geleverd met superverse, zomerse kerstomaten en taggiasche olijven die bij het gerijpt holsteinvlees met een emulsie van scamorza kwamen. Ook de snoekbaars met schubben van schijfjes witte champignons, mousse van spinazie, schuimige boter met girolles en bouchotmosselen was gewoonweg perfect. En gezien deze zaak over een eigen lamsboerderij beschikt, kozen we voor het lam met zongerijpte groenten, rösti en chermoula met Chinese bieslook. Een creatie die volledig aan onze verwachtingen voldeed.
repos matrimonial