Benjamin Laborie ontvangt zijn gasten in een warm kader met zicht op de velden van Lasne. Er is geen vast menu. De chef stelt elke dag een menu voor, afhankelijk van wat er op dat moment op de markt is. Er zijn verschillende menuopties om uit te kiezen. De chef is afkomstig van het Zuidwesten van Frankrijk. Daarom geeft hij de voorkeur aan asperges uit de Landes, die hij beetgaar kookt en serveert met witte morieljes en een fijne vin jaune saus. Siciliaanse garnalen worden in drie originele bereidingen met Aziatische accenten geserveerd, terwijl de gebakken eendenlever met een uitstekende aardbeien- en rabarberchutney wordt geserveerd. Bovendien is hij een begenadigde rôtissseur en dat merken we bij het hoofdgerecht: Allaiton lamszadel, met bonnotte de Noirmoutier aardappeltjes die gekonfijt zijn in boter. De kwaliteit van de wijnkaart is ook het vermelden waard, meer zelfs, we belonen dit restaurant als Hoogste Nieuwkomer van het Jaar in Wallonië.