Le Tri-Marrants
1320

De gulle bistronomische keuken van chef Fabian Santi is gebaseerd op duurzame en verantwoorde producten. Hoewel het panorama met zicht op het meer van La Plate Taille adembenemend is, krijgt de aantrekkelijke en kleurrijke presentatie van de borden onze volledige aandacht. De ‘sot-l’y-laisse’ worden gegaard in een poulette saus met een subtiele bittere hint door een scheutje champagne. Gedopte erwten in een crème van verse geitenkaas worden gecombineerd met foie gras, die licht is aangebraden. Boerderijvarken met petit gris slakken van Namen komen op het bord met artisjok. De hartelijke ontvangst nodigt uit om terug te komen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Friday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Sunday 12:00-14:30 — Closed

Team

Fabian Santi Chef, Owner

Our partners

Similar Restaurants

Contre Façon

1320

La Malterie

1320

Lettres Gourmandes

1320