Back to search results

Lettres Gourmandes
1320

De rustgevende setting en omnipresente natuur versterken het gestileerde karakter van deze eigentijdse villa. Chef Christophe Lambert, creatief en gedreven, brengt een subtiele kookstijl op basis van lokale producten met invloeden van buitenaf. Twee heerlijke gerechten van de kaart die onze aandacht trokken: gerafelde snippers ossenstaart met groenten van La Ferme du Besigneul en rösti van bloemkool en kalfszwezerik met mosterdroom. Tot slot volgt praliné met pinda’s in gezouten karamel en café glacé. Op de wijnkaart staan prima wijnen en ontdekkingen die goed bij deze keuken passen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:15 — Closed
Thursday 12:00-13:15 — Closed
Friday 12:00-13:15 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:15 — 19:00-20:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Tri-Marrants

1320

Le Grand Pré

13,520

Bagù

1320