Back to search results

Ferme des 4 Saisons
1320

Een geslaagde mix van eigentijds en rustiek in deze gezellige brasserie waar op niveau gekookt wordt. Producten van eersteklas vormen de basis. Als vliegende start perfect gebakken kalfszwezerik met reductie van Bretonse cider en granny smith. Daarna kreeft, rechtstreeks uit het homarium, gegrild met knoflook en met een smeuïge risotto met saffraandraadjes, zachte chorizo en doodstrompetten. Vandaag zijn het de kinderen Caty en Frank die het stokje hebben overgenomen, want dit familiebedrijf bestaat reeds dertig jaar.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-15:30 — 18:30-23:00
Friday 12:00-15:30 — 18:30-23:00
Saturday 12:00-15:30 — 18:30-23:00
Sunday 12:00-15:30 — 18:30-23:00

Team

Mathieu Franck Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Contre Façon

13,520

Le Tri-Marrants

1320

Nulle Part Ailleurs

13,520