Back to search results

La Grange d’Hamois
1420

In een smaakvol gerenoveerde schuur in de Condroz, badend in licht en met een schaduwrijk terras, ontvangen Hélène Fays en chef Grégory Gillain ons voor een eerlijke en rustgevende culinaire pauze. De seizoenskeuken is puur en respectvol voor het product. Rug van schelvis met kool en grijze garnalen wordt geserveerd met een subtiele jus van hazelnootboter. De kalfszwezerik - signatuurgerecht van de chef – overtuigt ons met zijn smeuïgheid, aardappelrisotto en onweerstaanbare truffelsaus. Een moment van ingetogen elegantie met een uitstekende prijs-plezierverhouding.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

A Partir de Janvier 2025
Mardi  12:00 - 13:30
Dimanche: Fermé Sauf Dernier Dimanche du mois 12h-13h30

Team

Gillain Grégory Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Recto Verso

1420

Le Rempart

1320

97 Rue Piervenne

12,520