Back to search results

Nous
13,520

Het is goed toeven in deze familiezaak waar momenteel twee generaties aan de slag zijn. Van meet af aan voelen we dat iedereen perfect op elkaar is ingespeeld. Hun gezamenlijk doel is gasten laten genieten. De sfeer is warm en ontspannen. De nem van krab met crème van avocado en waldorfsalade is een heerlijke starter, waarna we voor de skrei met aardappelpuree en hoeveboter gaan, knapperige schorseneren en saus van waterkers. Er wordt veel samengewerkt met producenten uit de buurt, de volle smaken liegen er niet om. Er zijn twee wijnkaarten: een vrij klassieke met veel Franse wijnen en een meer avontuurlijke met vins nature en andere ontdekkingen die gastvrouw Maureen interessant toelicht.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday Closed — 18:30-21:00
Sunday 12:00-13:30 — 18:30-21:00

Team

Catherine Doyen-Bastaits Pastry Chef, Owner
Jonathan Couvreur Chef
Laurent Doyen Chef, Owner
Maureen Doyen Hostess, Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Garde Manger

1320

Bistro Gourmand

1320

Auberge du Château de Leignon

1320