La Buvette
1420

Het is altijd leuk om in deze voormalige slagerij met authentiek decor af te spreken, daar waar Nicolas Scheidt de keuken toevertrouwde aan Diamantis Kalogerinis. Op weekdagen wordt er een klassiek of vegetarisch menu van vijf gangen voorgesteld. In het weekend komt daar een gerecht bij. Na een compositie rond gegrilde aubergines is het vooral de knappe combinatie van tartaar van gerookte tomaat met makreelfilet en gefermenteerde jus met basilicumolie die ons is bijgebleven. Bij dit gerecht werd fantastisch melkbrood geserveerd dat gemaakt wordt in het atelier van Nicolas, te vinden recht tegenover de deur, en we proefden het met zwarte knoflookboter.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 19:00-23:00
Wednesday 19:00-23:00
Thursday 19:00-23:00
Friday 19:00-23:00
Saturday 19:00-23:00
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2014

Our partners

Similar Restaurants

Amen

1420

Seino

14,520

Notos

1420