Back to search results

Kommilfoo
1620

Een vaste waarde op het Antwerpse Zuid – opende reeds in 1998 – waar chef Olivier de Vinck onverminderd blijft verrassen. Zijn drang naar evenwicht, complexiteit en perfectionisme proeven we in creaties zoals coquilles uit Dieppe met ossenstaart, butternut pompoen, kervelwortel, lardo di Colonnata en bouillon van kervelwortel met tijm. Ook de Kempense kalfsentrecote met schorseneer, knolselderij, vleesjus en madera is om in te lijsten, enigszins klassiek maar bijzonder intens van smaak. We genieten ervan in een stijlvol kader, sereen en met oog voor detail, dat ruimte geeft aan al dit culinaire vakmanschap. Het menu blinkt uit in opbouw, er wordt enkel met topproducten gewerkt en de service is erg goed.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Inger Blancquaert Hostess
Olivier de Vinck Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Album

1420

Jerom

1520

BÚN Bar & Restaurant

1420