Misera heeft zich in korte tijd bewezen als een vaste waarde binnen de Belgische gastronomie. Nicolas Wenteins keuze voor een kleiner à la carte menu spreekt veel mensen aan, ondanks de hogere prijzen. De kwaliteit van de ingrediënten maakt dit prachtige restaurant tot een waar mekka voor fijnproevers. Of je nu aan de bar zit of aan een tafel, de intieme sfeer op Nieuw-Zuid is bijzonder huiselijk en gezellig. Bij de selectie hapjes genieten we van een Irish Mór-oester met granité van sake, enoki en algenvinaigrette. De inmiddels beroemde brioche met o toro-tartaar, mierikswortel en kaviaar blijft overtuigen. Bij de gedeelde voorgerechten worden we vooral verrast door een sublieme rode mul met gambero rosso, pijlinktvis, tomatenpistou en jus van ras el hanout. Bij secuur gebakken wilde tarbot, vergezeld van gerookte Oosterscheldepaling en Zeeuwse mosselen komt een prima hollandaisesaus met vers gepelde garnalen. We kijken al uit naar zijn nabijgelegen tweede zaak met bistro/wijnbar allures.