Back to search results

Fine Fleur
1620

Bij Fine Fleur tafelen we in een stijlvolle en intieme setting waarbij het interieur met respect voor de historische omgeving van het Botanic Sanctuary Antwerp Hotel vorm kreeg. Het samenspel tussen antieke architecturale details en moderne materialen zorgt voor een interessant resultaat. Het plafond omvat oude eiken balken met daartussen moderne bronzen spiegels. In de keuken die duidelijk evolutie toont zorgt chef Thomas Diepersloot voor een uitgebalanceerde en zeer verfijnde smaakcreaties. Het team onder leiding van Mark Reynders zorgt met welgemeende gastvrijheid voor meerwaarde in de beleving. Sterke start met knap gepresenteerde en intens smakende amuses waaronder fraaie cilinder van avocado en tomaat.  Tartaar van dorade krijgt een fijne Vietnamese vinaigrette mee. Zomerschol heeft een stevige textuur, is sappig gegaard en komt met ceviche, kokos, dille en bloemkool. Fris nagerecht rond frambozen, rabarber en vlierbloesem.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Thursday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Friday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Saturday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Sunday Closed

Team

Hannes Hooyberghs Sommelier
Mark Reynders Maître
Thomas Diepersloot Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Het Gebaar

1620

Le Pristine

1620

Dim Dining

1620