Kommilfoo
1620

Een vaste waarde op het Antwerpse Zuid – opende reeds in 1998 – waar chef Olivier de Vinck onverminderd blijft verrassen. Zijn drang naar evenwicht, complexiteit en perfectionisme proeven we in creaties zoals coquilles uit Dieppe met ossenstaart, butternut pompoen, kervelwortel, lardo di Colonnata en bouillon van kervelwortel met tijm. Ook de Kempense kalfsentrecote met schorseneer, knolselderij, vleesjus en madera is om in te lijsten, enigszins klassiek maar bijzonder intens van smaak. We genieten ervan in een stijlvol kader, sereen en met oog voor detail, dat ruimte geeft aan al dit culinaire vakmanschap. Het menu blinkt uit in opbouw, er wordt enkel met topproducten gewerkt en de service is erg goed.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Inger Blancquaert Gastvrouw
Olivier de Vinck Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Album

1420

Jerom

1520

BÚN Bar & Restaurant

1420