Kommilfoo
1620

Chef Olivier de Vinck en echtgenote Inger Blancquaert behoren tot de voornaamste gangmakers die het Antwerpse Zuid culinair elan gaven en tot op heden deze dynamische buurt nog steeds prominent op de kaart houden. Ze slagen daarin met een keuken die opgebouwd wordt met fris gepresenteerde gerechten. Deze smaken al even puur en zuiver als ze eruit zien. Denk daarbij aan een gerecht geïnspireerd op de Waldorf salade rond zalm, little gems, knolselder, walnoten en Belper knolle kaas. Schuimige jus van kokkels en citroengras geven samen met gepekelde champignons aan zacht gegaarde, sappige griet aangename spanning en reliëf. Een soortgelijke tonus markeert Steenvoorde duif dankzij fijne duivenjus opgepept met gefermenteerde bramen. Knap hoe de chef in een nagerecht rond gemarineerde perziken eveneens energieke smaken verweeft waarbij ijs van framboos voor een elegante, lange finale garant staat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Olivier De Vinck Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Pristine

1620

Dôme

16,520

De Schone van Boskoop

1620