De tandem die chef Simon van Dun en gastheer-sommelier Jonas Kellens vormen, zorgt voor een constante evolutie en opnieuw voor een hogere score. De ontwikkeling die het duo tentoonstelt is opmerkelijk. Samen brengen ze een doorleefde hommage aan diverse eetculturen uit Azië. Met voorop tal van gerechten uit de Japanse keuken waarin her en der fusion invloeden voor geslaagde extra smaaktoetsen zorgen. In dit belevingsrestaurant is het proeven van de uitgebreide sake pairing haast een must. Jonas Kellens zorgt als echte gediplomeerde sakemeester voor een beleving die ongezien is in ons land. Simon Van Dun verbluft met zijn technische kennis. Hamachi is een week gerijpt en combineert hij met Hokkaido pompoen, Japanse munt en dressing van rauwe eidooier met gerookte sojasaus en passievrucht tot een ingetogen harmonieus geheel. Een verbluffende smaakextase ervaren we met een chawanmushi van gefermenteerde sojamelk. Als extra smaakmakers combineert de chef hierbij een paté van ingelegde walnoten, aardpeer opgewerkt met yuzu koshō en in kombucha gepekelde trompette de la mort. Gedrevenheid en passie brengen dit team mee aan de gastronomische top!