In het eclectische interieur dat Cuines,33 een aparte eigenheid geeft, is het steeds goed toeven. Een combinatie van bijzonder vriendelijk onthaal, hartelijke bediening, fijne keuken, interessante wijnkaart en waardevol wijnadvies zorgt voor een leuke ervaring. Daar staan gastvrouw Fleur Boussy, sommelier Charlotte Crul en chef Edwin Menue samen garant voor. Het is steeds opnieuw uitkijken naar diens hapjes. Smaakvol, intens en licht van textuur is een amuse met tomaat, basilicum, meringue en chardonnay azijn. Bij de gerechten pleziert een eenvoudige combinatie van gerookte Oosterscheldepaling die van zeer goede kwaliteit is, met dashi, soja en appel. Kippenoester is zalig zacht bereid en heeft met lak een extra toets gekregen. Daarbij komt gepekelde paksoi, tom kha kai en kaffir wat het geheel helemaal een oosterse swing geeft. Fijn voorbeeld van smaakversmelting is zeebaars, zoals de paling opnieuw van topkwaliteit, met venkel die pit brengt, verjus voor een rinse toets en karnemelk die het geheel een homogeen karakter geeft. In het zoete segment proeven we een geslaagde compositie rond praliné en vers gemaakt ijs van kersen, waarbij lavendel voor een delicaat parfum zorgt.