Back to search results

Sans Cravate
16,520

Chef Henk van Oudenove en gastvrouw Véronique Bogaert mogen we bij het firmament van de Brugse gastronomie rekenen. Al jaren bewijzen ze enigszins in de luwte hun kunnen om op hoogstaand niveau te koken en hun gasten oprecht te verwennen. In al die tijd hebben ze eveneens een indrukwekkende wijnkelder samengesteld. Die is op zich al een bezoek waard. Henk van Oudenhove kookt als de beste in een rechttoe rechtaan stijl zonder overbodige franjes maar gestoeld op klassiekers waarin hij topproducten op zijn best eert. Hij heeft ook respect voor notoire collega's. Zo brengt hij als hommage aan Troisgros een persoonlijke versie van “saumon à l'oseille” maar dan met wilde zeebaars in plaats van zalm. Verder mooie herinneringen aan morieljes opgevuld met gevogeltemousseline, met lobbige sabayon van vin jaune, heerlijke kippenjus en met gekonfijte citroen als verfrissend accent. Zeer ecltectishe wijnkaart.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Sunday Closed

Team

Casimir Dusart Sommelier
Henk van Oudenhove Chef

Awards

  • Wine menu of the Year 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

Bruut

1620

Schatteman

1620

Markt XI

1620