Back to search results

Bouffard
13,520

Chef Thomas Dockx en gastheer en sommelier Han Gheys maken er een erezaak van om hun gasten in een interieur verrijkt met moderne kunst te verwennen met gerechten gebaseerd op de klassieke Franse keuken. Daarvoor presenteren ze zowel een menu als een à la carte keuze waarin plaats is voor eigentijdse smaaktoetsen. Coquilles komen als carpaccio verrijkt met haringkaviaar, salade van aardpeer, zure room, waterkersmayonaise en felgroene ijspraline op basis van groene selder. Perfect gegaarde roggevleugel komt als een surf & turf gerecht met cannelloni gevuld met ossenstaart en crème van peterseliewortel en wordt aan tafel oversaust met schuimige zilte botersaus.

Opening hours

Monday Closed — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Han Gheys Host, Owner
Thomas Dockx Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

La Cuenta

1320

La Ghironda

13,520

Hippocampus

13,520