Bouffard
13,520

Gastheer Han Gheys en chef Thomas Dockx vormen samen al 12 jaar een stevige professionele tandem. Gerechten komen zowel in diverse menu's als à la carte. Een knappe wijnkaart met opvallend veel Belgische referenties maakt een bezoek extra aantrekkelijk. Langoustines moeten niet groot zijn om fijn te smaken maar vooral beheerst gegaard worden. De chef combineert drie stuks met aardappelpuree, kort gestoofde lamsoor en fijne mousseline. Originele Escoffier versie van dame blanche met amandelijs, gepocheerde perzik én witte chocolade als afsluiter.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:30-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Han Gheys Gastheer, Eigenaar
Thomas Dockx Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Cuenta

1320

La Ghironda

13,520

Hippocampus

13,520