Bouffard
13,520

Gastheer Han Gheys en chef Thomas Dockx vormen samen al 12 jaar een stevige professionele tandem. Gerechten komen zowel in diverse menu's als à la carte. Een knappe wijnkaart met opvallend veel Belgische referenties maakt een bezoek extra aantrekkelijk. Langoustines moeten niet groot zijn om fijn te smaken maar vooral beheerst gegaard worden. De chef combineert drie stuks met aardappelpuree, kort gestoofde lamsoor en fijne mousseline. Originele Escoffier versie van dame blanche met amandelijs, gepocheerde perzik én witte chocolade als afsluiter.

Opening hours

Monday Closed — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Han Gheys Host, Owner
Thomas Dockx Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

La Cuenta

1320

La Ghironda

13,520

Hippocampus

13,520