Kamo staat reeds enkele jaren aan de top als één van de beste Aziatische restaurants van Brussel. Met zijn rustgevend decor, open keuken en uitnodigende toog wacht je een onvergetelijke culinaire ervaring richting Japan. Chef Tomoyasu Kamo blinkt uit in de kunst van de Japanse keuken. Hij werd opgeleid door grootmeester Suetsugu Yosuke die hem de traditionele ‘washoku’ keuken aanleerde, een kookstijl waaraan hij een eigentijdse draai geeft door de combinatie van ingrediënten en bordpresentaties. Chef Kamo haalt het allerbeste uit uitzonderlijk verse producten. Sashimi bereidt hij met de precisie van een goudsmid en zijn rijk gearomatiseerde bouillons bevestigen zijn culinair meesterschap. Insiders reserveren graag een plaats aan de toog om de chef van dichtbij aan het werk te zien. De gerechten variëren al naargelang de aanvoer van superverse vis en zeevruchten, waardoor zijn creaties altijd anders zijn. Kamo biedt ook opties voor de liefhebbers van vlees, waaronder Japans rundvlees en kip, bereid met exact dezelfde aandacht voor detail en techniek. Op de wijnkaart treffen we een mooie selectie wijnen en een aantal uitstekende sakes die het ontdekken waard zijn. Kamo is hét adres voor wie van een uitzonderlijke Japanse keuken houdt.