32 Chemin de l'Herbe
1320

Populaire zaak die bijna dertig jaar bestaat en waar voortaan zoon Simon Vanden Broucke het culinaire luik mee kleur geeft. Naast klassiekers zoals americain met frietjes of filet pur met bearnaise staan er ook smakelijke vegetarische creaties op de kaart zoals ravioli van rode biet gevuld met geitenkaas uit Chaumont, pijnboompitten, basilicumolie en roze knoflook. Niet te missen in de zomer is het prachtige tuinterras, terwijl er in de winter plaats wordt geruimd voor raclette en fondue. Gezelligheid troef.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-22:30
Sunday Closed

Team

Simon Vanden Broucke Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Mézon de Bouche

1320

Table Roberti

1320

7ICI

1320