Back to search results

7ICI
1320

Didier Vercruysse en Sandrine Goblet verwelkomen hun gasten in het hart van het Brabantse platteland. Al sinds de opening werkt de chef met de beste lokale producten om seizoensgebonden en pure gerechten te serveren. Bij het aperitief proeven we van de cocktail van het huis met daarbij vleeswaren van Pascal Simons. De huisgemaakte garnaalkroketten en de kalfszwezerik met Foyot-saus, biogroenten uit de tuin van Dounia zijn klassiekers op de kaart. Ook in de overige gerechten en het lunchmenu staan lokale producten centraal.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Didier Vercruysse Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

32 Chemin de l'Herbe

1320

Table Roberti

1320

Les Halles

1320