Partnernews - Steek culinair van wal met Oceania Cruises

Jun 6, 2024

Welke bestemmingen biedt Oceania Cruises aan?  

De twee grote cruisebestemmingen - de Middellandse Zee in de zomer en het Caribisch gebied in de winter - zullen altijd populair blijven, maar de gasten van Oceania Cruises gaan ook naar verder weg gelegen bestemmingen - waaronder Tahiti en Zuid-Amerikaanse reizen, waarvan sommige Antarctica aandoen. Vooral Azië met in het bijzonder Japan kent een ongekende vraag. De gasten van de cruisemaatschappij zijn bereisde en nieuwsgierige mensen - ze willen altijd meer zien, of het nu gaat om het bezoeken van een nieuwe bestemming voor de allereerste keer, of terugkeren naar een favoriete haven. Je kunt ze allemaal door een nieuwe lens bekijken tijdens één van de meeslepende excursies aan wal. 

In elk van de havens bieden excursies aan wal u originele ervaringen die zijn ontworpen voor doorgewinterde reizigers die op zoek zijn naar een stukje van de lokale cultuur. Of u nu houdt van actieve avonturen in de buitenlucht, verkenningen die zich verdiepen in de fascinerende geschiedenis van de regio of ervaringen die een voorproefje bieden aan de lokale keuken en culturele tradities, de excursies van Oceania Cruises aan wal laten u kennismaken met het beste van de bestemming.

 

Staan er dit jaar (of volgend jaar) nieuwe vaarroutes op de planning? Nieuwe schepen?

Oceania Cruises heeft een reeks vernieuwde 2025 Middellandse Zee afvaarten aangekondigd. Routes variërend van 7 tot meer dan 40 dagen, om u naar enkele van de meest adembenemende bestemmingen te brengen langs iconische eilanden in de Middellandse Zee, geliefde Europese badplaatsen en bruisende steden zoals Monte Carlo of ook, minder bekende aanloophavens zoals Positano, Tirana en Sarande in Albanië; Trapani op Sicilië; Calvi en Propriano in Corsica en Sibenik in Kroatië waarbij de nadruk ligt op een langer verblijf in de haven. 

 

 

Wereldcruise

Oceania Cruises opent de wereld voor wereldwijde verkenningen en zal u verwelkomen aan boord van haar nieuwste schip, Vista, voor de 180-daagse reis rond de wereld in 2026. Het boetiekschip met 1.200 gasten vertrekt op 6 januari 2026 vanuit Miami en zal drie oceanen en 18 zeeën oversteken, 43 landen aandoen waaronder de juwelen van Zuidoost-Azië en Australië, exotische eilanden in de Stille Zuidzee, unieke havens in Europa en favoriete Zuid-Amerikaanse steden. Deze epische reis biedt meer dan 80 UNESCO-werelderfgoedlocaties op 101 bestemmingen, met 11 overnachtingen en een reeks samengestelde gratis speciale onshore-evenementen en optionele meerdaagse overlandprogramma's. 

Vanaf € 63,409 per persoon in een veranda hut biedt de 180-daagse wereldcruise een scala aan inbegrepen voorzieningen zoals gratis wasservice, gratis ‘Starlink’ internet, gratis vooruitbetaalde fooien, evenals een royaal excursietegoed

 van $ 8.800 per hut en een verfijnd alcoholisch drankenpakket beschikbaar tijdens lunch en diner.

 

NIEUW SCHIP: 

Oceania Cruises is verheugd om Allura volgende zomer in de vloot te verwelkomen, en natuurlijk zijn de voorbereidingen in volle gang. Ze zal grotendeels een afspiegeling zijn van haar zusterschip Vista, maar natuurlijk zijn er enkele toevoegingen en tweaks - Oceania Cruises is immers altijd bezig met het ontwikkelen van de ervaring aan boord.

Net als op Vista zal Allura bogen op de specialiteitenrestaurants Red Ginger, Toscana en Polo Grill PLUS twee nieuwe kenmerkende restaurants, Ember - waar verheven Amerikaanse klassiekers worden geserveerd - en Aquamar Kitchen - een wellnessgerichte locatie die gezonde gerechten serveert met een vleugje verwennerij.

Gloednieuw voor Allura is een Crêperie en Gelateria aan boord, waar 's ochtends vers gemaakte crêpes en wafels op bestelling worden geserveerd en 's middags een decadente reeks gelatos. 

Naast de nieuwe locatie worden verfijningen aangebracht in menu's op geliefde locaties op het schip - inclusief aanpassingen en toevoegingen aan het menu in Red Ginger en verfijningen aan het Ember-aanbod. 

More News

Gault&Millau en Delen Private Bank: Een hart voor familiaal ondernemerschap

Jul 20, 2024

De tien laatste ontdekkingen van Gault&Millau !

Jul 17, 2024

Groene gastronomie: vegan & plant based hotspots uitgelicht door Gault&Millau.

Jul 14, 2024