Gelegen tussen de Eifel en de Ardennen bezit deze voormalige afspanning, die reeds drie generaties door de familie Pankert wordt gerund, over alle comfort voor een korte uitstap in deze prachtige regio. Er zijn acht elegant ingerichte kamers beschikbaar. Gastvrouw Carina ontvangt haar gasten met de glimlach en doet er alles aan om iedereen een aangenaam verblijf te bezorgen. Intussen zorgt haar echtgenoot Eric voor een geïnspireerde keuken, esthetisch en met respect voor de basis. Dat hij gehecht is aan lokale producten wordt duidelijk met de zalmforel uit Ondenval, à la carte voorgesteld als tartaar met zure room, pickles en Royal Belgian kaviaar. Wagyu rund komt van boerderij Ballmann in Rögen en wordt in twee tijden gepresenteerd: gerookt met een lak van wasabi en met een karaktervolle hollandaise met yuzu. Als dessert laten we ons verleiden door de ‘dame verte’ met ijs van pistache en grand cru Guanaja chocolade. Op de uitgebreide wijnkaart vindt ongetwijfeld iedereen een fles naar zijn of haar keuze.