Chef Pieter Coomans en gastvrouw Jolien Laenen bouwden deze familiezaak uit tot een gastronomische hotspot in de Kempen. Het restaurant werd stijlvol gerenoveerd en straalt warmte uit en heeft een schitterend terras als pluspunt. Bij het binnenkomen van de landelijk gelegen villahoeve zien we al meteen in een collectie gevulde weckpotten de voorliefde van deze chef voor pekelen, opleggen en fermenteren. Daarnaast is hij een prominente aanhanger van het NorthSeaChefs gedachtegoed. Getuige zijn gerecht waar hij zalm vervangt door zeeforel en combineert met komkommer, myoga en rattestaart radijs. Het gerecht is afgewerkt met gerookte forelkaviaar, crème van citrus en vinaigrette van gember en lokaal geteelde passievrucht. Presa van Ibérico bellota is op de kombo gegrild met tartelette van gepofte en gebrande wortel, crème van gefermenteerde wortel, steppegras van knolselder en crème van bieslook. Veel diepgang en smaakcohesie proeven we eveneens in de wagyu A5 bereiding met chutney van piquillo peper, emulsie van olijf, chimichurri en gepekelde wasabi stengel.