Back to search results

Komaf
1520

Met een restaurantnaam die zijn intenties zeer duidelijk maakt, heeft de Antwerpse groene zuidrand er een opvallende nieuwkomer bij. Het uitnodigend bevel komt van chef Anthony Stoop en partner-gastvrouw Julie Van Gool. Het duo geeft op basis van jarenlange binnen- en buitenlandervaring aan deze voormalige en subliem gerestaureerde De Schranshoeve – what’s in a name? – een nieuwe bestemming. Zowel door de locatie te midden van de velden als door de buitengewone inrichting en vooral uiteraard het verfijnd keukenniveau is de titel van Ontdekking van het Jaar van Vlaanderen meer dan verdiend. Dieppe coquille met perfecte cuisson combineert de chef met brunoise van kalfstong, champignons en sublieme consommé van kalfsvlees. Ragfijn afgewerkt met gefrituurde prei en geraspte Marigold eidooier krijgt het gerecht zeer geslaagde subtiele extra accenten. Wilde eend brengt de chef smaakvol met jus van madeira, kort gebakken girolles, emulsie van hazelnootboter, schorseneer en kroket van de eendenbilletjes met foie gras. Herfsttruffel werkt het geheel af. Komaf tooien we als nieuwkomer onmiddellijk met drie koksmutsen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Anthony Stoop Chef, Eigenaar
Julie Van Gool Eigenaar, Gastvrouw

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2024

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Atelier Maple

1520

August

1520

Veranda

1520