Back to search results

Vis&Dis
1320

'Verser' wordt moeilijk in deze viswinkel annex restaurant. De inrichting is eigentijds en het terras geeft uit op de tuin. Altijd leuk om te delen, is een rijkgevulde schotel zeevruchten, maar we gaan voor handgepelde grijze garnalen met tomaat en mimosa-ei als start. Zeer smakelijk en mooi gepresenteerd. Wilde reuzegamba’s met Thaise curry, koriander en pinda voor daarna en filet pur van slagerij De Laet met bearnaise, want ook de vleesliefhebber wordt niet aan zijn lot overgelaten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-21:00
Woensdag 12:00-21:00
Donderdag 12:00-21:00
Vrijdag 12:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00
Zondag Gesloten

Team

Maarten Dereymaeker Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Dante

1320

The Table

1320

STEF

1320