VIS van A
1320

Zwevende lichtgevende kwallen en een houten walvisskelet geven meteen de maritieme toon aan van dit groots opgezet restaurantconcept met inbegrip van bar en vismarkt. Bart De Pooter toverde daarvoor een havenhanger om met gigantisch terras en groots uitzicht op de Schelde. Chef Thomas Van de Weyer heeft de keukenregie in handen. Pijlinktvis heeft hij een fijne textuur meegegeven en is op smaak gebracht met intense romige paprikasaus waarbij citroen voor fraîcheur zorgt. Zes dagen gerijpte wilde zeebaars is perfect sappig gekorst en komt met sjalot en kappertjes. Daarbij in de yakiniku gegrilde sucrine met chilivissaus en sesam als bijgerecht. Vis van A verwelkomen we als een populaire nieuwkomer met een eerste koksmuts.

Openingstijden

Maandag 11:00-21:30
Dinsdag 11:00-21:30
Woensdag 11:00-21:30
Donderdag 11:00-22:00
Vrijdag 11:00-22:00
Zaterdag 11:00-22:00
Zondag 11:00-21:30

Team

Bart De Pooter Chef, Eigenaar
Vince Vermeulen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Victor

1320

Marcel

1320

The London

1320