Back to search results

Vers Namur
12,520

In Vers Namur genieten we van klassieke brasseriekeuken waarin heel wat ingrediënten een meer dan correct niveau halen. Dikke asperges op Vlaamse wijze bereid, worden afgewerkt met garnalen. Zeebaars in zoutkorst gegaard, krijgt een fijn garnituur van bloemkool in chili en looksaus en gerookte jonge broccoli mee. Een hogere score is verdiend.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Sam Wils Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bibois

1220

La Filosofia

12,520

Quel bon vin t’amène

12,520