Toma
1620

Chef Thomas Troupin maakte zijn droom waar, een restaurant dat perfect bij hem past én volledig in lijn is met zijn filosofie. Het eigentijds decor van de eetruimte contrasteert met de open keuken en de rustieke houtoven. Onmiddellijk nodigt Troupin uit kennis te maken met een boek waarin tal van producenten staan die reeds vele jaren zijn kookstijl beïnvloeden. Aan tafel vertelt de chef dat dankzij deze ontmoetingen, zijn wandelingen in de natuur en de vele uitwisselingen met al deze personen, sommige van zijn gerechten zijn ontstaan. En dat merken we meteen met de hapjes vooraf: tartaar van kalf tussen twee chips, naar het idee van americain met friet, taartje met groenten uit de tuin en een stukje gelakt buikspek. Drie smaakbommen. De ontmoeting tussen het product en zijn onmiddellijke omgeving proeven we overduidelijk met de forel van Ondenval in het groen, een signatuurgerecht. Ook de minutieuze bereiding van duif, voor onze ogen klaargemaakt in de houtoven, blijft bij. Dat deze chef precies weet hoe hij met deze techniek van open vuur moet omgaan, staat als een paal boven water. Met Toma dompelt Thomas Troupin ons onder in zijn heel persoonlijke kookstijl. De verwachtingen waren hooggespannen maar werden absoluut waargemaakt. Deze opmerkelijke nieuwkomer verdient meteen drie koksmutsen: ¡toma! 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Thomas Troupin Chef

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2022
  • Jonge Chef van het Jaar 2017

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Philippe Fauchet

16,520

De Mijlpaal

1620

Altermezzo

16,520