Sophie & Nicolas
14,520

Sophie Gigot en Nicolas Septon hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan de renovatie van hun restaurant aan de oevers van de Ourthe. Bij de verbouwing zijn moderne, natuurlijke materialen gebruikt, volledig in harmonie met hun persoonlijkheid. De chef gebruikt in zijn vernieuwende keuken bij voorkeur lokale producten, zoals het lamsvlees, dat op twee manieren wordt gepresenteerd: de rosé gebakken filet met groene asperges en daslook, de ‘lahmacun’, een Turkse pizza met gehakt, heel verrassend als street food. Sophie inspireert ons met haar keuzes in het glas welke we net zo waarderen als de kenmerkende keuken van Nicolas. Een geheel dat een stijgende score rechtvaardigt.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:30-20:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-20:00
Zondag 12:00-13:30 — 18:30-20:00

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Un Max de Goût

14,520

Héliport Brasserie

1420

Sauvage

1420