Sophie & Nicolas
14,520

De warme tinten van het decor weerspiegelen de filosofie van de chef, eigentijdse gerechten creëren die dicht bij de natuur en de terroir staan. De moestuin en de seizoensproducten bepalen het ritme van de menukaart. Bij de hapjes genieten we van de laatste groene tomaten, in een beignet of in een chutney op een heerlijke taco met geitenvlees. De verschillende bereidingen van rode biet met plattekaas en veldsla uit de moestuin met een vinaigrette van rode vruchten bevestigen dat chef Nicolas Septon goed bezig is. Hij verankert duurzaamheid in zijn menu en speelt met smaken om de producten van zijn leveranciers tot hun recht te laten komen. Op de drankenkaart staan een aantal biologische en natuurlijke wijnen met een aantrekkelijk prijskaartje, maar ook een rijke selectie bieren, zoals geuze. Een initiatief dat we graag belonen met de titel Bierkaart van het Jaar 2024.

Opening hours

Monday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 19:00-20:15
Friday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Saturday Closed — 19:00-20:15
Sunday 12:00-13:15 — 19:00-20:15

Les dates de fermeture 2024 :

Du 21 janvier au 2 février inclus

Du 27 mai au 7 juin inclus

Du 30 septembre au 11 octobre inclus

Awards

  • Beer menu of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

Un Max de Goût

14,520

Héliport Brasserie

1420

Sauvage

1420