In een kader dat volledig in harmonie is met de omringende natuur staan Sophie Gigot en Nicolas Septon garant voor een duurzame en eerlijke visie op gastronomie. Elk gerecht weerspiegelt de filosofie van de chef die de voorkeur geeft aan lokale producenten met respect voor het milieu. Ook wordt elk ingrediënt in zijn geheel verwerkt, inclusief de restjes. Een positieve dynamiek die wordt omgeturnd in karaktervolle bereidingen zoals courgettes in diverse texturen en salsa verde met tagetes of jonge duif uit het Pays des Collines in twee bereidingen: op het karkas gebraden borst met erwtjes klaargemaakt in het sap van de peulen en gekonfijte bil met wortelconfituur en mousse van de ingewanden. Twee creaties, volledig locavore, creatief, boordevol smaak en betekenis. Meer dan ooit is deze zaak de moeite waard.
Périodes de congé 2025-2026
Du 23/12 au 02/01 inclus
Du 26/01 au 06/02 inclus
Du 20/04 au 30/04 inclus
Du 21/07 au 06/08 inclus
Du 26/10 au 05/11 inclus