Back to search results

september.
1320

Chef Ann Van der Auwera laat zich graag inspireren door wat ‘terroiristen’ haar aan duurzame keukenproducten en dranken kunnen leveren. Als voorstander van een duurzame vork tot bord aanpak brengt ze een vegetarische menu en biedt ze zowel vis- als vleesopties. Samen met partner en gastheer Koen De Ceuleneer vinden we haar in een karaktervol pand in de Antwerpse academiebuurt. In een minimalistische sfeer genieten we van bouillabaisse met roodbaars, kokkels en schuim van kokkelsjus, citroengras, gedroogde citroen en dille. Een fijn en verfrissend gerecht op maat van de omgeving waarin het aangenaam toeven is. Een eerste koksmuts is op zijn plaats voor deze nieuwkomer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag 18:00-22:00

Team

Ann Van der Auwera Chef
Koen De Ceuleneer Gastheer

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Arrikiiati

13,520

In De Balans

1320

Victor

1320