Back to search results

Saint Paulien - Auberge des Crêtes
1220

In deze charmante herberg op de heuvels van Dinant serveert de jonge chef Prescilie Pauwels seizoensgebonden gerechten. Wij vonden de carpaccio van sint-jacobsvruchten met prei en een crème van Isigny heel verfrissend. Ook het hoofdgerecht kon ons bekoren – suprême van perfect gegaard gevogelte met kool en kaas van Mont d’Or. Een adres waar authenticiteit en eenvoud hoog in het vaandel gedragen worden.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Team

Prescilie Pauwels Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

En Face de l'Île

1220

La Broche

1220

Coeur de Boeuf

1220