Resto 136
13,520

In dit sober en tijdloos interieur is het aangenaam toeven. Zeer vriendelijke verwelkoming en aangename bediening nemen we er uiteraard graag bij. Chef Niels Van Mechelen is een vakman. Met beheerst uitgevoerde technieken geeft hij aan gerechten een hoge meerwaarde. Op de kaart vinden we een paar fijne carpaccio gerechten van zowel vlees als schaal- en schelpdieren. Zoals van gambero rosso met pompelmoes, crème d’Isigny en gepofte boekweit. Leuk en lekker zijn garnaalkroketten met daarbij in zoutkorst gegaarde knolselder. Fijn chocoladetaartje met vanille-ijs en gezouten karamelsaus als afsluiter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Kleinen Bistro

1320

De Zeeuwse Bron

13,520

Lotier

1320