Back to search results

Philippe Fauchet
1620

Ver weg van de stadsdrukte ligt dit restaurant te midden van het Luikse platteland, dat aantrekt door zijn strakke elegantie en warme atmosfeer. De vriendelijke en professionele service doet de klassieke en geraffineerde keuken van chef Fauchet alle eer aan, gebaseerd op lokale seizoensproducten. Na enkele speelse hapjes vooraf, waaronder een heerlijk nostalgische croque monsieur met truffel, starten we met een stukje tarbot met oude tomatenvariëteiten, bloemen uit de tuin, coulis van piquillos en mousseline met dragon. Daarna volgt zeetong met schelpjes en zomergroenten, afgewerkt met beurre blanc met kaviaar. De intensiteit bereikt zijn hoogtepunt met geroosterde Anjouduif, saus met tijm en foie gras die subtiel gepeperd is. Signatuurgerecht is een taartje stijl crêpe suzette als fijne afsluiter. De opmerkelijke en uitgebreide wijnselectie bevat tal van boeiende ontdekkingen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Team

Philippe Fauchet Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Storia di Miceli

1420

Delys

1420

Le Coq aux Champs

17,520