De restaurantboerderij van Silvia en Philippe Fauchet bevindt zich midden in de Luikse Hesbaye vlakte. Afgezonderd tijdens de pandemie, heeft dit koppel, dat nooit de moed heeft laten zakken bij tegenslag, een culinaire ruimte gecreëerd waar de chef tijdens de zomer heerlijke artisanale ijsjes heeft geserveerd met creatieve smaken die de reputatie van een chef waardig zijn. Dit is een chef die elke dag deeg maakt, vlees en vis versnijdt en die groenten van lokale producenten schoonmaakt en schilt om al deze producten samen te brengen in een keuken die de chef omschrijft als levendig, vrij en zelfs regressief. De smaak en intensiteit op het bord proeven we in het hapje van hamachi, met een emulsie van ansjovis uit Cantabrië, gemarineerde koolrabi, sepia van inktvis en gepofte kappertjes of de courtbouillon van grijze garnalen uit de Noordzee, verbena en limoen, ananastomaat en condiment van piquillos met harissa, geserveerd bij een stukje Bretoense kabeljauw. Een echt kunstwerk.