Back to search results

Pakhuis
1220

In een voormalig pakhuis in Gent, dat al meer dan dertig jaar zijn restaurantkwaliteiten toont, biedt chef Koen Lefever een keuken op basis van authentieke producten waarvan het merendeel afkomstig is van eigen teelt en kweek. Vol-au-vent heeft hij een geslaagde lente make-over mee. Malse Bresse kip van eigen hoeve komt immers met romige kippenjus, daslook, witte asperges, champignons en kalfsballetjes. Op de kaart ook ruim assortiment aan schelp- en schaaldieren.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Dinsdag 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Woensdag 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Donderdag 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Vrijdag 12:00-14:15 — 18:30-23:00
Zaterdag 12:00-14:15 — 18:30-23:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Jus

1220

Mémé Gusta

12,520

John Dory

12,520